تاریخ آپدیت: 1402/11/15
نویسنده: تیم محتوای ناگاتم
زمان مطالعه: 10دقیقه

آموزش 0 تا 100 لینک سازی داخلی اتوماتیک با افزونه Internal Link Juicer Pro

تصور کنید هزاران مقاله در سایتتان دارید و اکنون میخواهید برای آنها لینک سازی داخلی انجام دهید، دقیقا! بهترین کار استفاده از لینک سازی داخلی اتوماتیک است تا در زمان صرفه جویی شود و با دقت و قدرت و سرعت بالا صفحاتی از سایتتان که نیاز است بهم لینک شوند را بهم لینک کنید. اما چگونه؟ با استفاده از افزونه لینک سازی داخلی Internal Link Juicer Pro به راحتی این قابلیت را به صفحات سایتتان می‌دهید. برای آشنایی کامل با افزونه لینک ساز داخلی Internal Link Juicer Pro با ما همراه باشید تا به طور کامل با این افزونه آشنا شوید و نحوه عملکرد آن را یاد بگیرید.

قبل از هرچیز اگر هنوز افزونه لینک سازی داخلی Internal Link Juicer را تهیه نکرده‌ اید می‌توانید از طریق همین لینک آن را از فروشگاه ژاکت خریداری کنید و برای لینک سازی داخلی اتوماتیک در سایتتان از آن استفاده کنید.

لینک سازی داخلی اتوماتیک
لینک سازی داخلی اتوماتیک

1) افزونه لینک سازی داخلی اتوماتیک Internal Link Juicer Pro چیست؟

لینک سازی داخلی یک راه قدرتمند برای افزایش سئو سایت است که باید به صورت اصولی انجام شود. اگر تعداد زیادی مقاله در سایتتان دارید که برایشان لینک سازی داخلی انجام نداده‌اید، یا اینکه دادن لینک داخلی به صورت دستی برایتان سخت و وقت گیر است، این افزونه به شما کمک می‌کند که به صورت اتوماتیک برای مقالاتی که بهم مرتبط هست، با دقت فوق‌العاده بالا، صفحه‌ای از سایتتان که کلمه کلیدی مرتبط با مفهوم یک صفحه دیگر دارد را با انکر تکست مشابه به آن لینک می‌دهد.

با استفاده از این افزونه می‌توانید تعداد لینک‌های داخلی در هر صفحه و هر پاراگرف را محدود کنید پس نگران ایجاد بیش از اندازه لینک داخلی نباشید. این افزونه کاملا به صورت اصولی به صفحات سایت شما لینک می‌دهد، با تعداد مناسب و دقیقا با انکر تکست مناسب و سرعتی بی‌نظیر. فقط کافی است کلمه کلیدی مناسب برای صفحه مود نظر را انتخاب کنید. بقیه کارها به طور اتوماتیک اتفاق می‌افتد.

2) چرا لینک سازی داخلی مهم است؟

لینک سازی داخلی هم برای سایت شما و هم برای تجربه کاربری اهمیت بالایی دارد در اینجا لیستی از فواید لینک سازی داخلی را می‌بینید:

  • افزایش بازید از صفحات سایت و افزایش زمان حضور در سایت
  • افزایش محبوبیت در گوگل و رتبه سئو سایت
  • افزایش ترافیک و تعامل بیشتر کاربر در سایت
  • بهبود فوق العاده تجربه کاربری (UX)با استفاده ار انکر تکست مناسب
  • افزایش فروش محصولات سایت
  • افزایش بازدید مقالات سایت
  • تضمین می‌کند که همه صفحات شما در گوگل ایندکس می‌شوند

3) نحوه کار با افزونه لینک ساز داخلی Internal Link Juicer Pro

در اینجا می‌خواهیم مرحله به مرحله و با تصاویر به طور کامل لینک سازی داخلی اتوماتیک با افزونه Internal Link Juicer Pro را یاد بگیریم. مقاله ما هر روز در حال بروزرسانی است زیرا این افزونه هر روز درحال بهبود و بروزرسانی است. پس توصیه می‌کنیم همیشه همراه ما باشید و از طریق دانشنامه ناگاتم این اطلاعات بروز شده را دریافت کنید و از داشتن این اطلاعات لذت ببرید.

3-1) استفاده از ویرایشگر کلمات کلیدی برای پیکربندی لینک

فرض کنید که برای یک مقاله خاص میخواهیم لینک سازی داخلی اتوماتیک انجام دهیم، ابتدا وارد صفحه نوشته‌ها شوید، سپس یکی از مقالات را انتخاب کنید و دکمه ویرایش مقاله را بزنید، حالا در تبی که در سمت چپ مقاله توسط افزونه Internal Link Juicer ایجاد شده توجه کنید.

لینک سازی داخلی اتوماتیک

در این مرحله در قسمت کلمه کلیدی، کلمه کلیدی مرتبط با مقاله را وارد کنید. حالا دکمه افزودن کلمه کلیدی را بزنید و بعد از آن مقاله را ذخیره کنید. می‌تولنید برای یک مقاله چند کلمه کلیدی انتخاب کنید که چندین لینک سازی داخلی برای مقاله‌های دیگر انجام دهد. فراموش نکنید که در آخر مقاله را سیو کنید.

نکته قابل توجه این است که با استفاده از نسخه پرو افزونه Internal Link Juicer نه تنها برای پست‌ها بلکه برای دسته‌بندی‌ها و برچسب‌ها هم می‌توان از این قابلیت استفاده کرد اما اگر از نسخه پرو استفاده نکنید این قابلیت فقط برای مقالات قابل استفاده است.

قرار دادن فضای خالی یا gap بین کلمات کلیدی

شما علاوه بر قرار دادن کلمات کلیدی از طریق این افزونه میتوانید از فضای خالی برای کلمات کلیدی استفاده کنی که به شما این امکان را می‌دهد لینک‌های بیشتر و متنوع‌تری ایجاد کنید. برای استفاده از این قابلیت روی دکمه “درج فضای خالی بین کلمات کلیدی” کلیک کنید. با کلیک بر روی این گزینه دو مورد برای شما باز می‌شود: “فضای خالی کلمه کلیدی” و “انواع فضای خالی“.

مزیت استفاده از gap یا فضای خالی بین کلمات کلیدی این است که شما برای انکر تکست‌های لینک‌های داخلیتان عبارت‌های هوشمندانه و سفارشی شده انتخاب میکنید. برای درج فضای خالی بین کلمات کلیدی مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

1)فرض کنید کلمه کلیدی شما “لینک سازی داخلی” است، کلمه ای که میخواهیم قبل آن بیاوریم مثلا”تدوین” را می‌نویسیم، به تعدادی که میخواهیم فضای خالی بین این دو کلمه باشد انتخاب میکنیم ما عدد “1” را انتخاب کردیم:

2) دکمه افزودن فضای خالی را میزنیم، فضای خالی مورد نظر با هر تعداد کلمه که بخواهید ایجاد و اضافه میشود حالا کلمه کلیدی را مینویسیم که لینک سازی داخلی است و افزودن کلمه کلیدی را می‌زنیم.

3) فراموش نکنید حتما پس از اینکه کلمه کلیدی را افزودید مقاله را ذخیره و بروزرسانی کنید وگرنه تغییراتتان سیو نمی‌شود.
حالا وقتی وارد مقاله شوید که این عبارت را داشته باشد “تدوین + هر کلمه به ازای تعداد فضای خالی که ایجاد کردید+ لینک سازی داخلی یک انکر تکست می‌شود که به این مقاله لینک می‌شود، به همین سادگی!

در اینجا مشاهده می‌کنید که مقاله ما به مقاله دیگری که این عبارت را داشته لینک شده است، کاملا اتوماتیک و ساده!

به همین راحتی و جذابی می‌توانید با تنوع و سفارشی سازی شده کلمات کلیدی برای مقاله‌هایتان تنظیم کنید در مثال زیر نمونه‌ای از انواع کلمات کلیدی را میبینید:

  • رنگ قرمز: به معنی فضای خالی حداکثر است، که یعنی بیش از 2 فضای خالی وجود ندارد، یعنی بین این دو کلمه‌ای که شما انتخاب می‌کنید هرگز بیش از دو کلمه قرار نمی‌گیرد، اما کمتر از 2 کلمه می‌تواند قرار بگیرد.
  • رنگ سبز: به معنای فضای خالی حداقل است، که یعنی باید حداقل یک فضای خالی وجود داشته باشد، یعنی بین دو کلمه ای که شما انتخاب می‌کنید، 2 یا بیش از آن می‌تواند قرار بگیرد.
  • رنگ زرد: به معنای فضای خالی دقیق است، یعنی هر تعدا فضای خالی قرار دادیم دقیقا همان تعداد کلمه بین کلمات انتخابی ما باید قرار بگیرد.

3-2) پیکربندی خروجی پیوند از طریق قالب‌ها

برای تنظیم لینک‌ها در افزونه Internal Link Juicer از طریق این مسیر پیشخوان > لینک سازی داخلی > پیکربندی > پیوندها وارد شوید.

وقتی وارد این صفحه می‌شوید چند فیلد برای شما باز می‌شود، فیلدی که ما به دنبال آن می‌گردیم “قالب خروجی لینک” است. در این فیلد ، می‌توانید نشانه‌گذاری HTML را به‌روزرسانی کنید تا خروجی لینک را به دلخواه پیکربندی کنید. تنظیم پیش‌فرض ساده‌ترین تنظیم ممکن برای خروجی‌های لینک است، اما اگر می‌خواهید لینک را بیشتر سفارشی‌سازی کنید، اینجا جایی است که می‌توانید کدی را به پیوند خود اضافه کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که هر کدی که می‌خواهید بنویسید و روی “ذخیره تغییرات” در پایین تب کلیک کنید. سعی کنید تا آنجا که می تواند ساده باشد!

شما می توانید از هر نوع نشانه گذاری HTML در این قسمت استفاده کنید. تنها متغیرهای برچسبی که باید از آنها آگاه باشید {{url}} برای پیوند هدف و {{anchor}} برای متن لنگر برای پیوندی است که با یک کلمه کلیدی مطابقت دارد. در غیر این صورت، شما برای به روز رسانی نشانه گذاری، آزادی کامل دارید!

به یاد داشته باشید که این نشانه گذاری به طور کلی برای ایجاد پیوند استفاده می شود، در حالی که قوانین جایگزین (کلمات کلیدی) در خود محتوا پیکربندی می شوند.

3-3)تنظیم شمارش لینک‌ها

بسته به نیار شما افزونه Internal Link Juicer به شما این امکان را می‌دهد که تعداد لینک‌ها در هر مقاله را تعیین کنید. برای این کار از این مسیر بروید: پیشخوان > لینک سازی داخلی > پیکربندی > متن. در اینجا با فیلدهای زیاد مواجه می‌شواید که ما با فیلد “حداکثر تعداد لینک در هر پست” “حداکثر تکرار اینکه چقدر یک پست در داخل یک پست دیگر لینک می‌شود” و “لینک‌دهی به اندازه امکان“کار داریم.

حداکثر تعداد لینک در هر پست

اگر نمی‌خواهید مقاله‌تان در دریایی از لینک‌های داخلی غرق شود، باید این تعداد حداکثر تعداد لینک در هر پست را مشخص کنید. در عمل، محدودیتی که تعیین می‌کنید به این معنی است که حتی اگر کلمات کلیدی بیشتری تنظیم شده باشند (که باعث ایجاد لینک‌های بیشتری می‌شود) این لینک‌ها به دلیل محدودیت تعیین‌شده نشان داده نمی‌شوند. فرض کنید محدودیت شما حداکثر پنج لینک در هر مقاله است. حتی اگر 10 لینک برای پست شما با توجه به کلمات کلیدی موجود باشد، فقط پنج پیوند نشان داده می شود.

به یاد داشته باشید که ایجاد لینک داخلی در پست های شما به صورتی است که اولین کلمه کلیدی که برای هر مقاله تنظیم می‌کنید اول لینک داده می شود. این بدان معنی است که اگر یک کلمه کلیدی جدید اضافه کنید، اما مقاله قبلاً به حد تعیین شده خود رسیده باشد، پیوندی با آن کلمه کلیدی ایجاد نخواهد شد. برای حل این مشکل، باید حداکثر تعداد لینک در هر پست را افزایش دهید یا ترتیب استفاده از کلمات کلیدی پیکربندی شده را از طریق تنظیمات افزونه تغییر دهید.

اگر نمی‌خواهید حداکثر تعداد لینک‌ها را برای هر پست تنظیم کنید و ترجیح می‌دهید نامحدود باشد، فقط 0 را در قسمت متن وارد کنید و روی «ذخیره تغییرات» کلیک کنید.

حداکثر تکرار اینکه چقدر یک پست در داخل یک پست دیگر لینک می‌شود

این مورد کمی مشابه فیلد قبلی است. در این مورد، شما مشخص میکنید که می‌خواهید از یک لینک چند بار به یک URL لینک شود؟ در این مورد باید به تجربه کاربر فکر کنید، و ببنید چقدر نیاز است این لینک تکرار شود اما معمولا اکثر سازندگان محتوا این مورد را 1 قرار می‌دهند. زیرا می خواهند پیوندهای متنوعی به پست های مختلف داشته باشند. با این وجود شما باید با توجه به نیاز کاربر و محتوای سایتتان این مورد را بسنجید.

بیاید یک مثال بزنیم. فرض کنید برای مقاله “الف” کلمات کلیدی “لینک سازی داخلی اتوماتیک” و “انکر تکست” را قرار داده‌اید. اگر حداکثر تکرار را بر روی 1 تنظیم کنید، به این معنی است که در هر پستی که حاوی هر دو این کلمات کلیدی است، لینکی که به پست “الف” داده می‌شود فقط از اولین کلمه کلیدی یعنی “لینک سازی داخلی” ایجاد می شود. به یاد داشته باشید در این ترتیب چیزی که مدنظر است اولین کلمه کلیدی است که تنظیم شده نه اولین کلمه کلیدی که در پست ظاهر می شود. به نوبه خود، اگر حداکثر تکرار را روی دو تنظیم کنید، هر دو کلمه کلیدی به پست الف لینک داده می‌شوند.

اگر می‌خواهید محدودیتی برای تکرار یک URL نداشته باشید، می‌توانید تکرار را در قسمت متن روی 0 تنظیم کنید. فراموش نکنید که روی «ذخیره تغییرات» کلیک کنید.

لینک‌دهی به اندازه امکان

این حالت یک حالت لینک‌دهی حریصانه است! یعنی چه؟! به این معنی که در صورتی که می‌خواهید بیشترین لینک ممکن، را در مقاله بدون هیچ محدودیتی قرار دهید می‌توانید این گزینه را فعال کنید. اگر می خواهید پیوندها و لینک های داخلی را در همه محتوای خود بدون محدودیت در پیوندها یا تعداد هر URL ایجاد شود، این گزینه را انتخاب کنید.

برای فعال کردن این حالت، کافی است دکمه “لینک‌دهی به اندازه امکان” را فعال کنید و روی «ذخیره تغییرات» کلیک کنید. برای مثال، فرض کنید مقاله الف دارای کلمات کلیدی 1 و 2 است و متن ب دارای کلمات کلیدی 1، 2 و 3 است. در “حالت لینک‌دهی حریصانه” کلمات کلیدی 1 و 2 در متن B هر دو به متن الف پیوند داده می‌شوند.

به طور کلی، «حالت لینک‌دهی حریصانه» همه گزینه‌های دیگر را غیرفعال می‌کند تا هر کجا که ممکن است در محتوای شما لینک داده شود. این تنظیم معمولاً چندین مورد منطبق برای کلمات کلیدی پیکربندی شده مختلف ایجاد می کند.

3-4) آشنایی با ویژگی لیست سیاه و سفید

از طریق لیست سیاه و سفید شما مجوز تعیین می‌کنید برای اینکه تعیین کنید برای چه صفحات و مقالاتی لینک سازی انجام شود و به چه صفحات و مقالاتی به هیچ وجه مجوز برای لینک سازی داخلی داده نشود. برای دسترسی به ان بخش از سیر پیشخوان > لینک سازی داخلی > پیکربندی > متن

لیست سفید

تمام پست‌ها و دسته‌بندی‌هایی که می‌توانند به صورت خودکار به پست‌ها دیگر لینک شوند و برای این کار مجاز هستند. بعد از اینکه وارد پیکربندی این افزونه شدید،اولین فیلی که می‌بینید “لیست سفید انواع پست‌ها که باید برای لینک‌دهی استفاده شوند” است. این فیلد جایی است که می توانید تعیین کنید که چه نوع پستی مجاز است به طور خودکار به پست های دیگر پیوند داده شود.

کافیست روی قسمت متن کلیک کنید و یک منوی کشویی باز می شود. از اینجا می توانید تمام انواع پست‌های عمومی را که در وردپرس خود تنظیم کرده اید پیدا کنید. به نوع پستی که می خواهید برای پیوند در دسترس باشد بروید و روی آن کلیک کنید. پس از افزودن، نوع پست انتخابی شما در فیلد ظاهر می شود. هر نوع پست انتخاب شده در اینجا برای لینک دادن محتوا استفاده می شود. اگر موردی در لیست نباشد، برای ایجاد لینک های داخلی اتوماتیک استفاده نخواهد شد.

لیست سیاه

بعد از تنظیمات لیست سفید تنظیمات لیست سیاه را مشاهده می‌کنید. اینجا جایی است که می‌توانید هر پست خاصی را که فکر می‌کنید نباید برای آن لینک سازی داخلی اتوماتیک استفاده شود، حذف کنید.

این مورد هم مشابه ویژگی لیست سفید، کافی است روی فیلد لیست سیاه کلیک کنید و حداقل سه حرف را تایپ کنید تا شروع به جستجو برای هر پست خاص کند. یک منوی کشویی با گزینه های مختلف باز می شود. پس از مشاهده پست خاصی که به دنبال آن هستید، روی آن کلیک کنید. پس از انتخاب، پست انتخابی شما با شناسه پست، در فیلد لیست سیاه ظاهر می شود. هر پستی که در اینجا قرار گرفته باشد، برای آن لینک سازی داخلی اتوماتیک انجام نمی‌شود.

حتی اگر این پست در لیست سفید باشد، باز هم برای این مقاله لینک سازی داخلی اتوماتیک انجام نمی‌شود. به این ترتیب، لیست سیاه برای ایجاد استثناهای خاص برای مقالات و دسته بندی‌هایی که نمی‌خواهیم لینک داخلی داشته باشند مفید است.


با نسخه پرو افزونه Internal Link Juicer این امکان را به شما می‌دهد که یک بخش خاص از مقاله را از ایجاد لینک سازی داخلی اتوماتیک منع کنید. پس به انتخاب خودتان هر بخش از مقاله که میخواهید را انتخاب می‌کنید و اجازه نمی‌دهید برای آن لینک سازی داخلی اتوماتیک انجام شود.

برای این کار به سادگی بلوک متن مورد نظر را با کد کوتاه زیر پوشش دهید:

ورژن پرو
[ ilj_no_linking]This content will not get linked automatically[/ilj_no_linking]

بیایید تا این مثال‌ها را از ایجاد لیست سفید و سیاه بررسی کنیم

این تنظیمات برای ایجاد یک فرآیند لینک سازی خودکار در حالی که هر گونه استثنای محتوای خاص را تعریف می کنند، ایده آل هستند.

فرض کنید کلمه کلیدی پست الف “با”لینک سازی داخلی اتوماتیک” است . اگر مقاله دیگری داشته باشید که کلمه کلیدی آن “انکر تکست” باشد اما از واژه لینک سازی داخلی اتوماتیک در آن استفاده شده باشد از مقاله الف به این مقاله لینک داده می‌شود. این لسنک سازی کاملا به صورت اتوماتیک و خودکارانجام می‌شود. (این موارد همگی در بالاتر توضیح داده شد)
حالا بیایید نحوه استفاده از لیست سیاه وسفید را یاد بگیریم.

فرض کنید می‌خواهید برای مقاله “ب” با کلمه کلیدی “انکر تکست” به طور اتوماتیک لینک سازی داخلی انجام شود. پس کافی است این پست در لیست سفید قرار بگیرد. وقتی این کار را انجام می‌دهید به این معنی است که مجوز صادر میکنید به این مقاله لینک داده شود. به این ترتیب می توانید مطمئن باشید که پست های منتشر شده‌ای که در لیست سفید قرار دارند برایشان لینک سازی داخلی اتوماتیک انجام می‌شود.

اما اگر نمی خواهید برای مقاله “ب” لینک سازی داخلی اتوماتیک انجام شود، چه؟ اگر به هر دلیلی نمی خواهید یک مقاله خاص، به طور خودکار لینک داخلی نداشته باشد، می توانید آن را با قرار دادن در لیست سیاه از لینک سازی داخلی اتوماتیک منع کنید.

برای مستثنی کردن یک مقاله از لینک سازی داخلی اتوماتیک کلمه کلیدی آن را در فیلد لیست سیاه تایپ کنید بعد شناسه مقاله ظاهر می‌شود، حالا روی شناسه کلیک کنید و آن را از هر گونه لینک سازی داخلی خودکار منع کنید.

در نهایت این تنظیمات را ذخیره کنید.

با استفاده از لیست سیاه و سفید کنترل لینک سازی داخلی را در دستانتان بگیرید.

حالا که کار کردن و نحوه استفاده این افزونه را به طور کامل یاد گرفتید وقت آن رسید که هر چه زودتر این افزونه را تهیه کنید و به ساده‌ترین روش ممکن لینک سازی داخلی اتوماتیک برای سایتتان انجام دهید. پس همین حالا از این لینک افزونه لینک سازی داخلی Internal Link juicer را از فروشگاه ژاکت تهیه کنید.